cFosSpeed сега е во нови раце. Atlas Tech Solutions сега поседува, развива и продава нови верзии од него
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Овозможете го пренасочувањето на портата за Orange Livebox 3.0


Orange Livebox 3.0 Step 1

1 Отворете го Интернет-прелистувачот и одете на адреса 192.168.1.1Orange Livebox 3.0 Step 2

2 Внесете ги вашите податоци за најава и притиснете "Login". Стандардно корисничко име е admin и лозинка adminOrange Livebox 3.0 Step 3

3 Одете во "Zaawansowane" ("Напредно") и "konfiguracja sieci" ("мрежна конфигурација"). Притиснете „НАТ/ПАТ“Orange Livebox 3.0 Steps 4-5

4 Изберете од „Aplikacja/Usluga“ („Апликација“) HTTP сервер и проверете дали „Port zewnetrzny“ („Надворешно пристаниште“) и „Port wewnetrzny“ („Внатрешна порта“) е 80. Сега одберете ја PC cFos Личната мрежа што се Urzadzenie"Urzadzenie" ("Уред")

5 Притиснете "Zapisz" ("Зачувај")Orange Livebox 3.0 Step 6

6 Проверете го Wlacz"Wlacz" ("Овозможи") во поставувањето на HTTPПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за Orange Livebox 3.0Упатства за активирање на Port Forwarding за портокалот Livebox 3.0