cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Овозможете го пренасочувањето на портата за верзијата 14.09 Pandorabox SDK


Pandorabox SDK version 14.09 Step 1

1 Пријавете се во рутерот користејќи го вашето корисничко име и лозинка (Стандардна IP: 192.168.1.1, Корисничко име: root, стандардна лозинка: ништо или admin)Pandorabox SDK version 14.09 Step 2

2 Кликнете на менито "Firewall"Pandorabox SDK version 14.09 Step 3

3 Кликнете на копчето "Port forwards"Pandorabox SDK version 14.09 Steps 4-5

4 Name“ создаде име (на пр. PNet)
Protocol“ изберете TCP + UDP
External zone“ изберете WAN
External port“ до 80
Internal zone“ изберете LAN
Internal IP Address“ Внесете ја ИП на компјутерот каде работи cFos Personal Net
Internal port“ до 80

5 Кликнете на "Save & Apply"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за верзијата 14.09 Pandorabox SDKУпатства за активирање на Port Forwarding за Pandorabox SDK верзијата 14.09