cFosSpeed сега е во нови раце. Atlas Tech Solutions сега поседува, развива и продава нови верзии од него
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Овозможете го пренасочувањето на пристаништето за Sagemcom 2764


Sagemcom 2764 Step 1

1 Пријавете се во рутерот со вашето корисничко име и лозинка (стандардна IP: 192.168.25.1 - стандардно корисничко име: admin / лозинка: gvt12345Sagemcom 2764 Steps 2-7

2 Изберете "Settings"

3 Изберете "Local Network"

4 Одете во „Port-Forwarding

5 На "Rule Name" изберете HTTP

6 На полето "Destination IP", внесете ја (по можност статичката) IP-адреса на компјутерот cFos Personal Net (вклучена е полето "Source IP")

7 Притиснете "Save"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на пристаништето за Sagemcom 2764Упатства за активирање на Port Forwarding за Sagemcom 2764