cFosSpeed сега е во нови раце. Atlas Tech Solutions сега поседува, развива и продава нови верзии од него
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Овозможете го пренасочувањето на портата за Synology RT1900ac


Synology RT1900ac Step 1

1 Пријавете се во RT1900ac користејќи го вашето корисничко име и лозинкаSynology RT1900ac Steps 2-3

2 Кликнете на "Network Center"

3 Кликнете на "Port Forwarding"Synology RT1900ac Step 4

4 Кликнете на "Create"Synology RT1900ac Steps 5-6

5 Изберете "HTTP" и IP или компјутер cFos Personal Net се вклучува од списоците со опции

6 Кликнете на "Create"Synology RT1900ac Step 7

7 Зачувајте ги новите поставки со кликнување на "Save"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за Synology RT1900acУпатства за активирање на пристаништето за пристаниште за синологијата RT1900ac