cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Овозможете го пренасочувањето на портата за Technicolor TC7200


Technicolor TC7200 Step 1

1 Пријавете се во интерфејсот на рутеротTechnicolor TC7200 Step 2

2 Кликнете на "ADVANCED"Technicolor TC7200 Step 3

3 Кликнете на "FORWARDING"Technicolor TC7200 Steps 4-5

4 Напишете го јавното пристаниште опсег 80-80, IP- адресната цел (треба автоматски да се пополни од рутерот), Target Port Range 80-80 и во протокол изберете TCP.

5 Кликнете на "Save"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за Technicolor TC7200Упатства за активирање на пристаништето за пристаниште за Technicolor TC7200