cFosSpeed сега е во нови раце. Atlas Tech Solutions сега поседува, развива и продава нови верзии од него
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Овозможете го пренасочувањето на портата за безбедносниот порта UniFi 3P


UniFi Security Gateway 3P Step 1

1 Стартувајте го UniFi контролорот и кликнете на "Launch a Browser to Manage the Network". Ова ќе лансира прелистувач на кој ќе бидат внесени корисничкото име и лозинката за пристап до страницата за управување со UniFi Security Gateway 3PUniFi Security Gateway 3P Steps 2-5

2 На страницата за управување кликнете на "Settings"

3 Кликнете на "Routing & Firewall"

4 Кликнете на "Port forwarding"

5 Кликнете на "Create new port forward rule"UniFi Security Gateway 3P Steps 6-8

6 Внесете опис за правилото, во овој пример го носи името "HTTP_to_PersonalNetComputer"

7 Внесете го бројот на портата каде што ќе се прими сообраќајот и ip адресата и бројот на портата во која ќе се пренасочи сообраќајот

8 Кликнете на "Save"UniFi Security Gateway 3P Steps 9-10

9 Кликнете на "Devices" на левата страна

10 Почекајте додека статусот "Provisioning" да се префрли на "Connected"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за безбедносниот порта UniFi 3PУпатства за активирање на Port Forwarding за UniFi Security Gateway 3P