cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Овозможете го пристаништето за револуција во станицата Водафон


Vodafone Station Revolution Step 1

1 Пријавете се во вашата револуција во станицата Водафон со вашето корисничко име и лозинкаVodafone Station Revolution Step 2

2 Кликнете на "Avanzate"Vodafone Station Revolution Step 3

3 Кликнете на "Port Forwarding"Vodafone Station Revolution Steps 4-6

4 Изберете "HTTP" од списокот

5 Изберете ја локалната IP адреса на компјутерот cFos Personal Net што работи

6 Кликнете на „OkПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер и можете да се одјавите од вашата револуција на станицата Водафон

Овозможете го пристаништето за револуција во станицата ВодафонУпатства за активирање на пристаништето за пристаниште за револуцијата во станицата Водафон