cFosSpeed сега е во нови раце. Atlas Tech Solutions сега поседува, развива и продава нови верзии од него
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Овозможете го пренасочувањето на портата за ZTE F609


ZTE F609 Step 1

1 Пријавете се во вашиот ZTE F609 користејќи го вашето корисничко име и лозинка, а потоа кликнете на "Login"ZTE F609 Step 2

2 Кликнете на "Application" од левата страна на страницатаZTE F609 Steps 3-8

3 Проверете го полето "Enable"

4 Внесете име

5 Внесете 80 во овие полиња за форма:

WAN Start Port
WAN End Port
Порта за почеток на домаќинот на LAN
Пристаниште за домаќин на LAN

6 Внесете ја IP адресата на компјутерот cFos Personal Net е вклучена

7 Кликнете на "Add"

8 Одјава на вашиот рутерПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за ZTE F609Упатства за активирање на Port Forwarding за ZTE F609