cFosSpeed сега е во нови раце. Atlas Tech Solutions сега поседува, развива и продава нови верзии од него
Посетете ја и нашата страница cFos eMobility за нашите производи за електромобилност, како cFos EVSE, cFos Charging Manager и cFos Wallbox Booster

Овозможете пренасочување на портата за Zyxel C1100Z


Zyxel C1100Z Step 1

1 Пријавете се со корисничко име и лозинка на администраторотZyxel C1100Z Step 2

2 Кликнете на " Advanced Setup "Zyxel C1100Z Step 3

3 Кликнете на " Port Forwarding "Zyxel C1100Z Steps 4-5

4 Тип во IP адреса или само изберете го уредот cFos Лична Нет работи на влез и почетна (80), а завршува пристаништа (80), протокол (HTTP)

5 Кликнете на " Apply "Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете пренасочување на портата за Zyxel C1100ZУпатства за активирање на Port Forwarding за Zyxel C1100Z