cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Овозможете го пристаништето за Zyxel Keenetic Giga


Zyxel Keenetic Giga Step 1

1 Пријавете се во рутерот со вашето корисничко име и лозинка (стандардна IP: 192.168.1.1 - основно корисничко име/лозинка: admin/1234)Zyxel Keenetic Giga Steps 2-4

2 Изберете "Security" (икона на штит) во долниот мени

3 Изберете го табулаторот "Address translation Rules (NAT)"

4 Кликнете на "Add Rule"Zyxel Keenetic Giga Steps 5-6

5 Изберете Broadband Connection од паѓачката листа (Забелешка: ако вашиот вид врска е PPoE или L2TP, треба да ја изберете соодветната опција од паѓачката листа)

6 Изберете TCP од паѓачката листаZyxel Keenetic Giga Steps 7-11

7 Изберете Single. Внесете 80 во соодветното поле

8 Внесете ја (по можност статичката) IP-адреса на компјутерот cFos Personal Net во полето "Translate to:"

9 Внесете 80 во полето "Translate port to:"

10 (По избор) Внесете го HTTP-серверот во полето "Description:"

11 Кликнете на "Save"Zyxel Keenetic Giga Step 12

12 Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер и можете да се одјавите од вашиот Zyxel Keenetic GigaОвозможете го пристаништето за Zyxel Keenetic GigaУпатства за активирање на пристаништето за пристаниште за Zyxel Keenetic Giga