cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Овозможете пренасочување на портата за ASUS DSL-N55U_C1


ASUS DSL-N55U_C1 Step 1

1 Пријавете се на вашиот ASUS DSL-N55U_C1 со корисничко име и лозинка (стандардно корисничко име/лозинка = admin)ASUS DSL-N55U_C1 Steps 2-6

2 Под "Advanced Settings" изберете "WAN" од левото мени

3 Изберете го јазичето "Virtual Server / Port Forwarding" на горниот дел од страницата

4 Овозможете го пренасочувањето на пристаништето со избирање на "Yes"

5 Внесете " Port Forwarding List (Max Limit : 32) " внесете

Service Name: HTTP
Source IP:
Опсег на пристаниште: 80
Локална IP: ИП на компјутер cFos Лична мрежа се вклучува
Local Port: 80
Protocol: TCP

6 Притиснете го копчето "+" за да го додадете правилотоASUS DSL-N55U_C1 Steps 7-8

7 Притиснете го копчето "Apply" за да го зачувате правилото

8 На горниот дел од екранот, притиснете "Logout" за да се одјавите од рутеротПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете пренасочување на портата за ASUS DSL-N55U_C1Упатства за активирање на Port Forwarding за ASUS DSL-N55U_C1