cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од страна на креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете го пренасочувањето на портата за Aterm WG1400HP


Aterm WG1400HP Steps 1-5

1 Пријавете се во рутерот со вашата лозинка

2 Кликнете на "Напредни поставки" во главното мени лево (詳細 設定)

3 Кликнете на "Поставки за мапирање порта" во главното мени лево (ポ ー ト マ ッ ン ン グ 設定)

4 Изберете го вашиот интерфејс

5 Кликнете на копчето "Додај" (追加)Aterm WG1400HP Steps 6-8

6 Внесете ја (по можност статичката) IP-адреса на компјутерот cFos Personal Net во полето "LAN Side Host")

7 Кликнете на копчето "Конфигурација" (設定)

8 Кликнете на копчето "Зачувај" (Save)Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за Aterm WG1400HPУпатства за активирање на пристаништето за пристаниште за Aterm WG1400HP