cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од страна на креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете го пренасочувањето на портата за полето AVM FRITZ! Box 7113


AVM FRITZ!Box 7113 Step 1

1 Внесете "http://fritz.box" во вашиот прелистувач. Внесете ја лозинката. Кликнете на "Anmelden"AVM FRITZ!Box 7113 Steps 2-6

2 Кликнете на јазичето со ознака "Einstellungen"

3 Кликнете на "Erweiterte Einstellungen"

4 Кликнете на "Internet"

5 Кликнете на „Freigabe

6 Кликнете на копчето "Neue Portfreigabe"AVM FRITZ!Box 7113 Step 7

7 Изберете "HTTP-Server" и компјутерот cFos Personal Net работи од списоците со опции

8 Кликнете на "Übernehmen"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за полето AVM FRITZ! Box 7113Упатства за активирање на пристаништето за пристаниште за АВМ ФРИТЗ! Box 7113