cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од страна на креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете пренасочување на портата за Belkin Connect N150 (F7D5301v1)


Belkin Connect N150 (F7D5301v1) Step 1

1 Поврзете се со вашиот рутер (стандардната IP е 192.168.2.1) и кликнете на "Virtual Servers"Belkin Connect N150 (F7D5301v1) Step 2

2 Напишете ја вашата лозинка (оставете ја празно за стандардно)Belkin Connect N150 (F7D5301v1) Steps 3-7

3 Проверете го полето за избор "Enable"

4 Напишете Влезно пристаниште (80)

5 Напишете ја IP-адресата на компјутерот (оној што работи лична мрежа на cFos)

6 Напишете го излезното пристаниште (80)

7 Кликнете на "Apply Changes"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете пренасочување на портата за Belkin Connect N150 (F7D5301v1)Упатства за активирање на шпедиција на пристаништето за Belkin Connect N150 (F7D5301v1)