cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од страна на креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете го пренасочувањето на портата за безжичен рутер Belkin N + (F5D8235-4)


Belkin N+ Wireless Router (F5D8235-4) Step 1

1 Поврзете се со вашиот рутер (стандардна IP: 192.168.2.1) и изберете го копчето "login"Belkin N+ Wireless Router (F5D8235-4) Step 2

2 Пријавете се со вашата лозинка. (Стандардна лозинка = оставете празно)Belkin N+ Wireless Router (F5D8235-4) Steps 3-5

3 Изберете "Virtual Servers" во главното мени од лево

4 Проверете го полето за избор "Enable", внесете го "Description", наведете го "Inbound port" (80) и "Outbound port" (80) и внесете ја IP-то на компјутерот cFos Personal Net се вклучува.

5 Кликнете на "Apply Changes" за да ги зачувате поставкитеПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за безжичен рутер Belkin N + (F5D8235-4)Упатства за активирање на пристаништето за пристаниште за Belkin N + Безжичен рутер (F5D8235-4)