cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од страна на креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете го пренасочувањето на портата за D-Link DIR-615

Следниот водич е наменет за најновиот официјален фирмвер (DIR615G2_FW719TMB03 (0410151112) .bin) што можете да го преземете од овде.


D-Link DIR-615 Step 1

1 Пријавете се во рутерот со вашето корисничко име и лозинка (стандардна IP: 192.168.0.1 - основно корисничко име: лозинка на admin: празно)D-Link DIR-615 Steps 2-7

2 Кликнете на "ADVANCED" во главното мени на горниот дел

3 Изберете "HTTP" од паѓачкото мени

4 Кликнете на "<<" за да го примените избраниот профил

5 Внесете ја IP-то на компјутерот cFos Лична мрежа работи

6 Кликнете на полето за избор за да го овозможите правилото за пренасочување на портата

7 Кликнете на копчето "Save Settings"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за D-Link DIR-615Упатства за активирање на пристаништето за пристаниште за D-Link DIR-615