cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од страна на креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете го пренасочувањето на портата за D-Link DSL-2640T


D-Link DSL-2640T Step 1

1 Пријавете се на рутерот и внесете го корисничкото име и лозинката (стандардно ip: 192.168.1.1, стандардно корисничко име: admin, стандардна лозинка: admin)D-Link DSL-2640T Steps 2-8

2 Изберете "Advanced" од горното главно мени

3 Изберете "Virtual Server" од левото подмену

4 Изберете ја "LAN IP" на компјутерот што работи cFos лична мрежа

5 Изберете ја категоријата на сервери со кликнување на копчето "Servers"

6 Изберете ги правилата со кликнување на "Web Server"

7 Додадете ги правилата со кликнување на копчето "Add"

8 Зачувајте ги новите поставки со кликнување на копчето "Apply"D-Link DSL-2640T Steps 9-11

9 Изберете "Tools" од горното главно мени

10 Изберете "System" од левиот подменус

11 Применете ги поставките и рестартирајте го рутерот со кликнување на копчето "Save and Reboot"D-Link DSL-2640T Step 12

12 Можете да изберете „View“ за да ја видите пристаништето напредD-Link DSL-2640T Step 13

Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за D-Link DSL-2640TУпатства за активирање на пристаништето за пристаниште за D-Link DSL-2640T