cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од страна на креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете го пренасочувањето на портата за D-Link DSL-520B-SE

Следниот водич е наменет за најновиот официјален фирмвер (DSL-520B-SE_1.22_07202009_cfe_fs_kernel) кој можете да го преземете од овде.


D-Link DSL-520B-SE Step 1

1 Пријавете се во рутерот со вашето корисничко име и лозинка (стандардна IP: 192.168.1.1 - основно корисничко име/лозинка: admin)D-Link DSL-520B-SE Steps 2-4

2 Кликнете на "Advanced Setup" во главното мени од лево

3 Кликнете на "NAT" и "Virtual Servers"

4 Кликнете на копчето "Add"D-Link DSL-520B-SE Steps 5-8

5 Изберете "Web Server (HTTP)" од паѓачкото мени

6 Внесете ја IP-то на компјутерот cFos Лична мрежа работи

7 Евентуално, внесете "443" за HTTPS

8 Кликнете на копчето "Save/Apply"D-Link DSL-520B-SE Step 9

9 Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!Овозможете го пренасочувањето на портата за D-Link DSL-520B-SEУпатства за активирање на Port Forwarding за D-Link DSL-520B-SE