cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од страна на креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете го пренасочувањето на портата за LB-LINK BL-MP02


LB-LINK BL-MP02 Steps 1-2

1 Пристапете до вашиот рутер, потоа пополнете го вашето корисничко име и лозинка (стандардна IP: 192.168.16.254 - стандардно корисничко име/лозинка: admin/admin)

2 Кликнете на копчето "Log In"LB-LINK BL-MP02 Steps 3-5

3 Кликнете на "Firewall" во главното мени на горниот дел

4 Кликнете на "Port Forwarding" во средното мени од лево

5 Скролувајте до "Single virtual Server Settings"LB-LINK BL-MP02 Steps 6-7

6 Пополнете ги информациите прикажани на Сл. И внесете ја (по можност статичката) ИП на компјутерот cFos Personal мрежата се вклучува во полето "IP Address"

7 Зачувајте ги новите поставки со кликнување на копчето "Apply"LB-LINK BL-MP02 Step 8

8 Само додадената ставка е прикажана во "Current Single Port Virtual Servers"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за LB-LINK BL-MP02Упатства за активирање на Port Forwarding за LB-LINK BL-MP02