cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од страна на креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете проследување на портата за Mercusys AC12G


Mercusys AC12G Step 1

1 Најавете се на рутерот Mercusys со вашата лозинкаMercusys AC12G Step 2

2 Кликнете на „Напредно“Mercusys AC12G Step 3-5

3 Кликнете на „Напредни корисници“ во главното мени лево

4 Кликнете на „Виртуелен сервер“

5 Кликнете на копчето "Додај".Mercusys AC12G Step 6-9

6 Изберете HTTP опција под „Заеднички сервер“

7 Внесете ја IP адресата на компјутерот на кој работи cFos Personal Net

8 Изберете СИТЕ опција под „Протокол“

9 Кликнете на "Зачувај"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете проследување на портата за Mercusys AC12GИнструкции за активирање на Port Forwarding за Mercusys AC12G