cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од страна на креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете го пренасочувањето на портата за Mitrastar HGW-2501GN-R2


Mitrastar HGW-2501GN-R2 Step 1

1 Пријавете се во рутерот со вашето корисничко име и лозинка (стандардна IP: 192.168.1.1 - основно адреса за пристап: http://192.168.1.1/cgi-bin/main.html - основно корисничко име: 1234 - стандардна лозинка: 1234). Ако сте корисник интернет провајдер на Movistar, контактирајте со нив за да ја добиете лозинката.Mitrastar HGW-2501GN-R2 Steps 2-3

2 Кликнете на "Network Setting" во главното мени лево

3 Кликнете на „NATMitrastar HGW-2501GN-R2 Steps 4-5

4 Кликнете на табулаторот "Port Forwarding"

5 Изберете Интернет-интерфејс на комбо-кутијата "WAN Interface" и кликнете на копчето "Add new rule"Mitrastar HGW-2501GN-R2 Steps 6-9

6 Проверете го полето "Active"

7 Изберете "WWW" како "Service Name" и внесете ја (по можност статичката) IP адреса на компјутер cFos Лична мрежа што се вклучува во полето "Server IP Address"

8 Кликнете на копчето "Apply"

9 Одјавете се од рутерот со кликнување на иконата "Logout" на горниот десен агол на страницатаПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за Mitrastar HGW-2501GN-R2Упатства за активирање на пристаништето за пристаниште за Mitrastar HGW-2501GN-R2