cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Овозможете го пренасочувањето на портата за Multilaser N 150mbps


Multilaser N 150mbps Step 1

1 Ова е главниот екран на рутерот, стандардната IP е 192.168.0.1. Кликнете на "Configurações Avançadas" (Напредни конфигурации)Multilaser N 150mbps Step 2

2 Кликнете на "Servidor Virtual" (Виртуелен сервер)Multilaser N 150mbps Steps 3-7

3 Во првата линија погледнете во „LAN IP“ и пополнете ја со IP на компјутерот cFos Personal Net е вклучена

4 Проверете го полето "Habilitar" (Овозможи)

5 Во долниот дел, погледнете во "Portas de serviço bem-conhecidas" (Заедничка услуга порта) и кликнете на десното поле и изберете "HTTP (80)"

6 Кликнете на "Adicionar a" (Додај во)
ИД 1 е за првата линија што ја користиме

7 Притиснете "OK"Multilaser N 150mbps Step 8

8 Еве како ќе изгледа сегаMultilaser N 150mbps Step 9

9 Рестартирајте го рутерот:

Одете во „Ferramentas do sistema“ (Sytem алатки)
Изберете "Reiniciar o roteador" (Рутер за рестартирање)
Кликнете на копчето "Reiniciar o roteador" (рестартирај го рутерот)Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за Multilaser N 150mbpsУпатства за активирање на пристаништето за пристаниште за мултиласерот N 150mbps