cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Овозможете го пренасочувањето на портата за Netcomm ADSL2 + Безжичен N300


Netcomm ADSL2+ Wireless N300 Step 1

1 Пријавете се во рутерот со вашето корисничко име и лозинка (стандардна IP: 192.168.1.1, стандардно корисничко име/лозинка: admin) и изберете „OKNetcomm ADSL2+ Wireless N300 Step 2

2 Кликнете на "Advanced Setup"Netcomm ADSL2+ Wireless N300 Step 3

3 Кликнете на „NATNetcomm ADSL2+ Wireless N300 Steps 4-5

4 Кликнете на "Virtual Servers"

5 Кликнете на "Add"Netcomm ADSL2+ Wireless N300 Steps 6-8

6 Select a Service“ од паѓачкото поле; Изберете "Web Server (HTTP)"

7 Напишете ја вашата локална компјутерска IP (оној што работи на персоналната мрежа за cFos)

8 Кликнете на "Apply/Save" за да ги зачувате поставкитеПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за Netcomm ADSL2 + Безжичен N300Упатства за активирање на Port Forwarding за Netcomm ADSL2 + Безжичен N300