cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Овозможете го пренасочувањето на портата за NetMaster CBW-383Z4


NetMaster CBW-383Z4 Step 1

1 Пријавете се на вашиот модем/рутерNetMaster CBW-383Z4 Step 2

2 Кликнете на "Напредни поставки>"NetMaster CBW-383Z4 Step 3

3 Кликнете на "Advanced"NetMaster CBW-383Z4 Step 4

4 Во Напредното мени, кликнете на "Forwarding"NetMaster CBW-383Z4 Step 5

5 Еве, кликнете на "Create IPv4"NetMaster CBW-383Z4 Steps 6-16

6 Во Локално IP поле, напишете ја локалната IP адреса на компјутерот во формат 192.168.0.10

7 Во полето Local Start Port, напишете 80

8 Во полето Local End Port, напишете 80

9 Во полето за надворешна IP, напишете 0.0.0.0

10 Во полето External Start Port, напишете 80

11 Во полето External End Port, напишете 80

12 Во полето протокол, изберете TCP

13 Во полето Опис, напишете нешто за да ве потсетам што е оваа поставка

14 Во полето Овозможено, изберете Вклучено

15 "Click Apply"

16 Ако сè оди непречено, сега ќе го поставите поставувањето на пристаништетоПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за NetMaster CBW-383Z4Упатства за активирање на пристаништето за пристаниште за NetMaster CBW-383Z4