cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Овозможете го пренасочувањето на портата за Pace 5168N


Pace 5168N Step 1

1 Одете во менито на рутерот (обично на 192.168.1.1) и кликнете на табулаторот "Settings" на горниот дел од страницатаPace 5168N Steps 2-3

2 Кликнете на табулаторот "Firewall" на горниот дел од страницата

3 Кликнете на "Applications, Pinholes and DMZ"Pace 5168N Steps 4-7

4 Од списокот на уреди што се поврзани со рутерот, изберете компјутер cFos Лична мрежа што работи. Стандардно, првиот уред автоматски се одбира.

LAN symbolозначува уред поврзан со кабел
WiFi symbolозначува уред поврзан безжично

5 Кликнете на копчето "Allow individual application(s)" радио

6 Во "Application List", пронајдете го записот "Web Server". Кликнете на "Web Server"

7 Кликнете на копчето "Add"Pace 5168N Step 8

8 Пријавете се со лозинката на рутерот. Ако уредот го снабдува вашиот провајдер на Интернет услуги, лозинката обично е напишана за случајот на уредотPace 5168N Step 9

9 Треба да видите дека услугата се појавува на списокот "Hosted Applications" десноПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за Pace 5168NУпатства за активирање на пристаништето за пристаниште за темпо 5168N