cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Овозможете го пренасочувањето на портот за Phicomm K2


Phicomm K2 Step 1

1 Пријавете се во вашиот рутер K2 со вашата лозинка користејќи го вашиот веб прелистувач (стандардна IP: 192.168.2.1)Phicomm K2 Steps 2-4

2 Кликнете на табулаторот " Advanced Settings " од горното мени

3 Кликнете на табулаторот " Port settings " од левото мени

4 Кликнете на табулаторот " Port forwarding " од под менитоPhicomm K2 Steps 5-7

5 Кликнете на пренасочувањето на портата " Open "

6 Внесете го името на правилото
Изберете го протоколот (TCP) од паѓачкото мени
Внесете го External port (80)
Внесете го последниот број на IP адресата на компјутерот cFos Лична мрежа што работи
Внесете Internal port (80)

7 Кликнете на " Confirm "Phicomm K2 Step 8

8 Кликнете на " Save "Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портот за Phicomm K2Упатства за активирање на пристаништето за пристаништето за Phicomm K2