cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете го пренасочувањето на портата за ASUS RT-AC54U


ASUS RT-AC54U Step 1

1 Пријавете се на вашиот рутер (стандардната лозинка на сметката е admin)ASUS RT-AC54U Steps 2-11

2 Кликнете на "External Network"

3 Кликнете на "Port Forwarding"

4 Отворете ја „IGDUPDP

5 Вклучете го "Manual Forwarding"

6 Поставете го server name на server name на http

7 Source IP е поставена на целата IP (*)

8 port е 80

9 Intranet IP 192.168.1.2

10 Local forwarding пристаниште 80

11 Кликнете на "+" за да додадете и зачувате поставкиПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за ASUS RT-AC54UУпатства за активирање на Port Forwarding за ASUS RT-AC54U