cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од страна на креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете пренасочување на портата за BT Home Hub 5 (Тип А)


BT Home Hub 5 (Type A) Steps 1-3

1 Отворете го вашиот веб прелистувач и внесете "192.168.1.254" во лентата за URL, притиснете Enter

2 Кликнете на табулаторот "Settings"

3 Внесете ги деталите за најава и кликнете на копчето "OK"BT Home Hub 5 (Type A) Steps 4-6

4 Кликнете на табулаторот "Port Forwarding"5 Од паѓачката листа „Game or Application“ изберете „HTTP Server (Worldwide Web)“, а потоа изберете го компјутер cFos Personal Net што работи од паѓачката листа „Device“.
Забелешка: Однапред поставените поставки за HTTP сервер (веб-страница во светот) се: Протокол: TCP, опсег на порта: 80, Преведете на: 806 Кликнете на копчето "Add" и ќе завршиш! Сега можете да го затворите прозорецот на веб прелистувачот.Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете пренасочување на портата за BT Home Hub 5 (Тип А)Упатства за активирање на пристаништето за пристаниште за BT Home Hub 5 (Тип А)