cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од страна на креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете го пренасочувањето на портата за D-Link DIR-612


D-Link DIR-612 Step 1

1 Внесете ја вашата IP-рутер во лентата со адреси на вашиот интернет прелистувач и најавете се како администратор (ако ова е прво време за најава, можете да пробате само да кликнете на "Пријави се"):
Стандардна IP: 192.168.0.1
Стандардно име на корисник: Admin
Стандардна лозинка: ниту една (оставете ја празна)
Овие информации можете да ги најдете и на етикетата на дното на рутерот.D-Link DIR-612 Steps 2-6

2 Овој рутер го користи "Виртуелниот сервер", наместо "Портовар".
Затоа, внесете го ова во лентата со адреси на вашиот интернет прелистувач: http://192.168.0.1/virtualSrv.htm
(Треба да ја смените "192.168.0.1" на точната IP адреса на рутерот, ако вашиот рутер не го користи стандардниот.)

3 Изберете "WEB" во паѓачката листа

4 Внесете ја IP адресата на компјутерот што работи cFos Лична мрежа во полето "IP адреса"

5 Кликнете на "Примени"

6 Ако не работи, само рестартирајте го рутерот и почекајте додека не се врати на ИнтернетПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за D-Link DIR-612Упатства за активирање на пристаништето за пристаниште за D-Link DIR-612