cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Овозможете го пренасочувањето на портата за Digisol DG-HR3300


Digisol DG-HR3300 Step 1

1 Пријавете се во рутерот со вашето корисничко име и лозинка (стандардна IP: 192.168.2.1 - основно корисничко име/лозинка: admin)Digisol DG-HR3300 Step 2

2 Кликнете на табулаторот "Advanced"Digisol DG-HR3300 Step 3

3 Кликнете на опцијата "Virtual server" од менито на левата странаDigisol DG-HR3300 Steps 4-5

4 Изберете "Usual Service Name" како PPTP
Изберете "Protocol" како TCP
Изберете WAN порт како 80
Оставете ја LAN отворената порта како 1723 година
Напишете ја вашата статичка IP адреса во полето за IP адреса LAN.

5 Кликнете Примени и "State" треба да биде како "Enable", сега затворете ја страницата на рутерот и правилно ги конфигуриравте поставкитеПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за Digisol DG-HR3300Упатства за активирање на шпедиција на пристаништето за Digisol DG-HR3300