cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од страна на креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможи пренасочување на портата за Huawei HG633


Huawei HG633 Step 1

1 Пријавете се во рутеротHuawei HG633 Step 2

2 Кликнете на табулаторот "Internet"Huawei HG633 Step 3

3 Кликнете на "Port Forwarding"Huawei HG633 Step 4

4 Кликнете на "New Port Mapping"Huawei HG633 Step 5

5 Изберете "Webserver(HTTP)" од списокот "Application"Huawei HG633 Steps 6-7

6 Изберете го компјутерот cFos Personal Net се работи како "Internal Host"

7 Кликнете на "Save"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможи пренасочување на портата за Huawei HG633Упатства за активирање на Port Forwarding за Huawei HG633