cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од страна на креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете го пренасочувањето на портот за Jio JioFi 2


Jio JioFi 2 Step 1

1 Пријавете се во рутерот со вашето корисничко име и лозинка (стандардна IP: 192.168.1.1 - стандардно корисничко име/лозинка: администратор)Jio JioFi 2 Step 2

2 Кликнете на "Setting"Jio JioFi 2 Steps 3-4

3 Кликнете на "Gaming & Apps Management"

4 Овозможи "Port Forward"Jio JioFi 2 Step 5

5 Кликнете на вашиот "Host Name" (компјутерот cFos Лична мрежа работи на)Jio JioFi 2 Steps 6-7

6 Внесете го името на вашата конфигурација, локалната и WAN-портата (80)

7 Кликнете на "Apply"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портот за Jio JioFi 2Упатства за активирање на Port Forwarding за Jio JioFi 2