cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од страна на креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете го пренасочувањето на портата за Linksys EA6900


Linksys EA6900 Step 1

1 Пријавете се во таблата на рутерот, по дифолт URL-то е 192.168.1.1. Пријавете се со стандардно корисничко име и лозинка ако не ги промените. (Стандардна информација за најава може да се најде на пакетот на рутерот или на дното/задната налепница на рутерот)Linksys EA6900 Step 2

2 Под "Smart Wi-fi Tools", кликнете на "Security"Linksys EA6900 Step 3

3 Кликнете на "Apps & Gaming"Linksys EA6900 Step 4

4 Кликнете на "Port Range Forwarding"Linksys EA6900 Step 5

5 Внесете го името на апликацијата, Start to End Port (80), Protokol (TCP) и IP на компјутерот cFos Personal Net се вклучува. Кликнете на полето Овозможи, потоа кликнете на "Save" или "Add new Port Range Forwarding"Linksys EA6900 Step 6

6 Кликнете на "Apply" за да ги зачувате изменитеПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за Linksys EA6900Упатства за активирање на пристаништето на пристаништето за врските на ЕА6900 на Linksys