cFosSpeed сега е во нови раце. Atlas Tech Solutions сега поседува, развива и продава нови верзии од него
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Овозможете го пренасочувањето на портата за Technicolor TG589VN v3


Technicolor TG589VN v3 Step 1

1 Пријавете се во вашиот Technicolor TG589vn v3 со вашето корисничко име и лозинкаTechnicolor TG589VN v3 Steps 2-4

2 Кликнете на "Toolbox" во главното мени на левото 3

3 Потоа кликнете на подменито "Game & Application Sharing"

4 Кликнете на "Assign a game or application to a local network device"Technicolor TG589VN v3 Step 5

5 Изберете "<User-defined>"Technicolor TG589VN v3 Steps 6-9

6 Напишете го името на апликацијата

7 Изберете го уредот cFos Лична мрежа е вклучена

8 Изберете опсег на порта (80)

9 Зачувајте ги новите поставки со кликнување на копчето "Apply"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за Technicolor TG589VN v3Упатства за активирање на Port Forwarding за Technicolor TG589VN v3