cFosSpeed сега е во нови раце. Atlas Tech Solutions сега поседува, развива и продава нови верзии од него
Посетете ја и нашата страница cFos eMobility за нашите производи за електромобилност, како cFos EVSE, cFos Charging Manager и cFos Wallbox Booster

Овозможете го пренасочувањето на портата за Tenda AC6 V1


Tenda AC6 V1 Step 1

1 Користете ја вашата лозинка за најавување (стандардна IP: 192.168.0.1, стандардна лозинка: admin)Tenda AC6 V1 Steps 2-3

2 Кликнете на " Advanced Settings "

3 Кликнете на " Virtual Server "Tenda AC6 V1 Steps 4-9

4 Внесете ја IP адресата на компјутер што работи со cFos Personal Net во полето Internal IP Address

5 Внесете 80 во полето LAN Port

6 Внесете 80 во полето WAN Port

7 Изберете TCP од паѓачкото мени

8 Кликнете на копчето " +New "

9 Затворете го прозорецот " Virtual server "Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за Tenda AC6 V1Упатства за активирање на пристаништето за пристаниште за Тенда AC6 V1