cFosSpeed сега е во нови раце. Atlas Tech Solutions сега поседува, развива и продава нови верзии од него
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Овозможете го пренасочувањето на портата за TP-Link DSL 2700E


TP-Link DSL 2700E Step 1

1 Пријавете се во рутерот со вашето корисничко име и лозинка (стандардна IP: 192.168.1.1 - основно корисничко име/лозинка: admin)TP-Link DSL 2700E Step 2

2 Кликнете на "Port Forwarding" во главното мени од левоTP-Link DSL 2700E Steps 3-5

3 Изберете "WEB" како "Usual Service Name"

4 Внесете ја (по можност статичката) IP-адреса на компјутерот cFos Personal Net во полето "LAN IP Address"

5 Кликнете на копчето "Add"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за TP-Link DSL 2700EУпатства за активирање на Port Forwarding за TP-Link DSL 2700E