cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Овозможете го пренасочувањето на пристаништето за Wolflink HC5661-Wolflink


Wolflink HC5661-Wolflink Step 1

1 Пријавете се на wolflink рутерот со вашата лозинка (стандардна IP: 192.168.199.1 или можете да користите адреса http: wolflinks.com. Стандардна лозинка: admin)Wolflink HC5661-Wolflink Step 2

2 Кликнете на "Advanced settings" на почетната страница на рутеротWolflink HC5661-Wolflink Step 3

3 Изберете "LAN DHCP Service" за да поставите статичка IP адреса за вашиот компјутер или прескокнете на чекор 6 ако ја имате веќеWolflink HC5661-Wolflink Step 4

4 Има список на поврзани клиенти. Најдете го вашиот компјутерWolflink HC5661-Wolflink Step 5

5 Копирајте ги IP-адресите и MAC на компјутерот во соодветните полиња и притиснете "Save" на дното (Сега вашиот компјутер ќе има статичка IP адреса)Wolflink HC5661-Wolflink Steps 6-7

6 Изберете "Port forwarding"

7 Кликнете на "Add port forwarding rule"Wolflink HC5661-Wolflink Step 8

8 Пополнете ги полињата:
Name“ - кое било име што би сакале за ова правило
"Protocol" - (TCP или UDP) за веб-страници изберете TCP
External port“ - рутер порта за прифаќање на врски од Интернет (80 за веб-сервер)
Internal IP address“ - статичка IP адреса на вашиот компјутер со веб-сервер (можете да ја поставите или проверите на чекор 3)
Internal port“ - порта за мрежни мрежни мрежни мрежи (80)
Притиснете "Save"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на пристаништето за Wolflink HC5661-WolflinkУпатства за активирање на пристаништето за пристаниште за Wolflink HC5661-Wolflink