cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

cFos LogoASUS Logo
Badge 50%
Badge 50%

Ограничена понуда (1000 единици): Како клиент на матичните плочи ASUS, сега можете да заштедите 50% при купување на cFosSpeed со користење на овој купонски код:


Како корисник на одредени ASUS основни плочи, имате право да користите и бенефицирате од ASUS ROG GameFirst I&II / Turbo LAN. Ова е полна со опции, неограничена Traffic Shaping солуција на база на cFosSpeed. Се надеваме дека ќе уживате со забрзувањата можни со вашата верзија на ASUS ROG GameFirst I&II / Turbo LAN.

За додатни fine-tuning опции, исто постои од скоро и професионална cFosSpeed верзија.

За да бидете секогаш во тек со најновите карактеристики, можете да ја преземете најновата верзија на cFosSpeed на нашата страница за преземање cFosSpeed.

Овде има листа на додатни опции.

За ASUS ROG GameFirst I&II / Turbo LAN исто така можете да ги преземете најновите податоци за приоритети како поставувања.ini и да ги копирате на c:\programdata\cfos\cfosspeed.

Купете еднаш и добијте ги сите идни верзии бесплатно.
Искористете ја можноста и купете ја лиценцата на живот cFosSpeed сега.

Image of a stop watch

Колку е ефективно обликувањето на сообраќајот во cFosSpeed?

Christoph Lüders & Christian Carazo, cFos Software GmbH - 26 октомври 2018 година
Симни: cfosspeed-traffic-shaping-report.pdf Flag symbol for English language
Дополнителни информации за ASUS Game!First корисници.