cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од страна на креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете го пренасочувањето на портата за AVM FRITZ! Кутија 7270


AVM FRITZ!Box 7270 Step 1

1 Пријавете се во вашата FRITZ! Кутија со вашата лозинкаAVM FRITZ!Box 7270 Steps 2-4

2 Кликнете на "Internet" во главното мени од лево3 Кликнете на "Permit Access" во главното мени од лево

4 Кликнете на копчето "New Port Forwarding"AVM FRITZ!Box 7270 Steps 5-6

5 Изберете "HTTP-Server" и компјутерот cFos Personal Net работи од списоците со опции6 Кликнете на "Apply"AVM FRITZ!Box 7270 Step 7

7 Зачувајте ги новите поставки со кликнување на копчето "Apply"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер и можете да се одјавите од вашата кутија FRITZ!

Овозможете го пренасочувањето на портата за AVM FRITZ! Кутија 7270Упатства за активирање на пристаништето за пристаниште за АВМ ФРИТЗ! Кутија 7270