cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Овозможете го пренасочувањето на портата за Cisco EPC3925


Cisco EPC3925 Step 1

1 Пријавете се во рутерот со корисничко име и лозинка (стандардна IP: 192.168.0.1, стандардно корисничко име оставете празно и лозинка: admin)Cisco EPC3925 Step 2

2 Кликнете на "Applications & Gaming" на горната лента за навигацијаCisco EPC3925 Step 3

3 Кликнете на „Port Range ForwardingCisco EPC3925 Steps 4-8

4 Влезен опсег на порта/и (од/до) достапен надвор од домашната мрежа (80)

5 Влезната IP на компјутерот cFos Personal Net се вклучува

6 Влезен опсег на порта/и (од/до) што треба да се пренесе до сообраќајот (80)

7 Од паѓачкото мени изберете протокол на кој се однесува ова правило. Одберете "Enable" на крајот

8 Пријавете се од вашиот рутер со кликнување на "Log OFF" одозгораПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за Cisco EPC3925Упатства за активирање на Port Forwarding за Cisco EPC3925