cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете го пренасочувањето на портата за DIR-300NRU-rev.B5-B6


Следниот водич е наменет за најновиот официјален фирмвер (2.5.12) што можете да го преземете овде.


DIR-300NRU-rev.B5-B6 Step 1

1 Пријавете се во вашиот рутер со вашето корисничко име и лозинка (стандардно IP: 192.168.0.1 - стандардно корисничко име: admin лозинка: admin)DIR-300NRU-rev.B5-B6 Step 2

2 Кликнете на "Firewall" во менито левоDIR-300NRU-rev.B5-B6 Step 3

3 Кликнете на "Virtual servers"DIR-300NRU-rev.B5-B6 Step 4

4 Кликнете на копчето "Add"DIR-300NRU-rev.B5-B6 Steps 5-8

5 Изберете "Virtual server HTTP" во паѓачката листа "Template" (избраниот образец се применува автоматски)

6 Наведете кое било име што ви се допаѓа во полето "Name"

7 Во паѓачката листа "Private IP" изберете ИП на компјутер cFos Лична мрежа што работи (овој компјутер треба да биде вклучен и поврзан со рутерот пред оваа поставка, тој автоматски се појавува во оваа листа)

8 Кликнете на копчето "Apply"DIR-300NRU-rev.B5-B6 Step 9

9 Кликнете на црвеното кружно копче за да зачувате промениDIR-300NRU-rev.B5-B6 Step 10

10 Кликнете на врската "Save Device configuration was changed. Save?" За да ги потврдиш изменитеDIR-300NRU-rev.B5-B6 Step 11

11 Рестартирајте го рутерот со кликнување на Reboot device"Reboot device" во горното мени "System"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за DIR-300NRU-rev.B5-B6Упатства за активирање на шпедиција на пристаништето за DIR-300NRU-rev.B5-B6