cFosSpeed сега е во нови раце. Atlas Tech Solutions сега поседува, развива и продава нови верзии од него
Посетете ја и нашата страница cFos eMobility за нашите производи за електромобилност, како cFos EVSE, cFos Charging Manager и cFos Wallbox Booster

Овозможете го пренасочувањето на портата за D-Link Viper DSL-2900AL Dual Band AC1900


D-Link Viper DSL-2900AL Dual Band AC1900 Step 1

1 Прво, ќе треба да ја дознаете IP адресата на вашиот рутер.
Стандардната IP треба да биде 192.168.1.1 ако не оди на Start, Run, напишете "CMD". Кога во командната линија, внесете во "ipconfig".
Стандардната порта ќе биде ИП на вашиот рутер што ќе го користите за да се најавите.D-Link Viper DSL-2900AL Dual Band AC1900 Step 2

2 Внесете ја лозинката за вашето корисничко име, стандардно треба да биде admin и admin како лозинка - се препорачува веднаш да ја променитеD-Link Viper DSL-2900AL Dual Band AC1900 Step 3

3 Тогаш ќе пристигнете на почетната страница. Кликнете на "Features"D-Link Viper DSL-2900AL Dual Band AC1900 Step 4

4 Кликнете на "Port Forwarding"D-Link Viper DSL-2900AL Dual Band AC1900 Step 5

5 Сега треба да ги видите опциите за препраќање порта. Кликнете на "Add Rule"D-Link Viper DSL-2900AL Dual Band AC1900 Step 6

6 Напишете го името на апликацијата (cFos Personal Net) и потоа се вклучува IP адресата на компјутерот cFos Personal Net. Забелешка: Ако машината е моментално активна и поврзана, можете да кликнете на десното спуштање за брзо да ви ја покаже IP адресата на компјутерите поврзани на вашата приватна мрежа. Потоа, пристаништата што сакате да ги испратите (TCP и 80 за cFos Personal Net) и кликнете на „ApplyD-Link Viper DSL-2900AL Dual Band AC1900 Step 7

7 Сега треба да ви го покаже правилото додаде, но сè уште не е овозможено и зачувано. Конечно кликнете на "Save" и одјавување на вашата сесијаПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за D-Link Viper DSL-2900AL Dual Band AC1900Упатства за активирање на Port Forwarding за D-Link Viper DSL-2900AL Dual Band AC1900