cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производите за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Помогнете ни да преведеме 10 или повеќе текстуални сегменти и да добиеме бесплатна cFosSpeed ​​лиценца.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме. Притиснете го копчето за да започне режимот на уредување.

Овозможете го пренасочувањето на портата за Obox Homebox 662 (Homebox II)


O2 Homebox 6641 (Homebox II) Step 1

1 Пријавете се во вашиот Hombox користејќи ја вашата лозинкаO2 Homebox 6641 (Homebox II) Steps 2-4

2 Изберете "Home Network" од менито лево

3 Кликнете на "Port Forwarding"

4 Кликнете на копчето "New"O2 Homebox 6641 (Homebox II) Steps 5-7

5 Изберете ја услугата "HTTP"

6 Внесете ја IP адресата на компјутерот cFos Personal Net е вклучена

7 Кликнете на копчето "Save"O2 Homebox 6641 (Homebox II) Steps 8-9

8 Изберете "Enable Port Forwarding"

9 Кликнете на копчето "Save"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за Obox Homebox 662 (Homebox II)Упатства за активирање на Port Forwarding за O2 Homebox 6641 (Homebox II)