cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете пренасочување на портата за ZTE ZHXN H108N V2.5


ZTE ZHXN H108N V2.5 Step 1

1 Пријавете се во рутерот со вашето корисничко име и лозинка (стандардна IP: 192.168.1.1 - стандардно корисничко име/лозинка: admin - има во некои варијации во некои случаи, проверете го упатството за корисникот)ZTE ZHXN H108N V2.5 Step 2

2 Кликнете на "Application" од левата страна на страницатаZTE ZHXN H108N V2.5 Steps 3-9

3 Кликнете на "Port Forwarding"

4 Проверете го полето "Enable"

5 Внесете име

6 Внесете 80 во овие полиња со форма: "WAN Start Port", "WAN End Port", "LAN Host Start Port", "LAN Host End Port"

7 Внесете ја IP адресата на компјутерот cFos Personal Net е вклучена

8 Кликнете на "Add"

9 Одјава на вашиот рутерПренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете пренасочување на портата за ZTE ZHXN H108N V2.5Упатства за активирање на Port Forwarding за ZTE ZHXN H108N V2.5