cFosSpeed сега е во нови раце. Atlas Tech Solutions сега поседува, развива и продава нови верзии од него
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Благодарност до сите кој веќе ја купија лиценцата за cFos, cFosSpeed, и/или cFosBC. Вие го подржувате натамошниот развој на нашиот софтвер!

Само официјална лиценца гарантира максимум податоци автопат на ниско пинг време!

Само не модифицираните оригинални верзии нудат целосен обсег за опции и функции кој се дел од сите cFos продукти. Исто така знајте дека ние често преземаме нелегални хакови од нашите софтвери од интернет. Оние "хакови" се направени само набрзина копирани фајлови со прашање за квалитет.

Па, додека тоа може да не биде рапидно привидна, во скоро време или подоцна хакираните копии ќе престанат да работат правилно.

Па, нели треба да имате оригинална лиценца за cFos, cFosSpeed, или cFosBC, ве молиме дозволете си ги нашите програми' подобрени перформанси и нарачајте ја вашата лиценца сега на:

https://www.cfos.de/en/order/order.htm


Патем, никој не ни претставува поголема економска штета од оние што ги ставаат нејзиниот лиценцен клуч за јавно презвемање.
Нашата изјава за хакирање.