cFosSpeed сега е во нови раце. Atlas Tech Solutions сега поседува, развива и продава нови верзии од него
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Поставете датотека

Ви благодариме што ни помогнавте да ги поправиме падовите во нашите производи.

Ве молиме, проверете дали ја имате најновата верзија на издание или бета верзија. Можеме да поправиме само паѓања за тековните верзии.
Ве молиме, не поставувајте депонии од стари верзии!

Архивирајте ја депонијата за меморија како RAR или поштенска датотека (препорачуваме RAR или 7-zip).

Ве молиме, имајте предвид дека не можеме да одговориме на секое испраќање поединечно, но истиот ќе биде разгледан од нас и можеби ќе ве контактираме доколку ви требаат дополнителни информации.

Мејл:

страница за поставување cFosПоставете страница за депонии и други датотеки