cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI
Ново! Од страна на креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Овозможете го пренасочувањето на портата за рутерите што работат со DD-WRT


DD-WRT Step 1

1 Пријавете се во рутерот користејќи го вашето корисничко име и лозинка (Default-IP: 192.168.1.1, Најава: admin, лозинка: нема)DD-WRT Step 2

2 Кликнете на "NAT/QoS" на главното мени на горниот делDD-WRT Step 3

3 Кликнете на "Add"DD-WRT Steps 4-7

4 Внесете ја IP-адресата на компјутерот cFos Personal Net се вклучува во полето "IP Address" и поставете ги "Port from" и "Port to" на 80

5 Проверете го полето за избор "Enable"

6 Кликнете на "Save"

7 Кликнете на "Apply Settings"Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за рутерите што работат со DD-WRTУпатства за активирање на Port Forwarding за рутери што работат со DD-WRT