cFosSpeed сега е во нови раце. Atlas Tech Solutions сега поседува, развива и продава нови верзии од него
Ново! Од креаторите на cFosSpeed: CFos EVSE

Овозможете го пренасочувањето на портата за TP-Link Archer C1200


TP-Link Archer C1200 Step 1

1 Внесете го рутерот. Ако никогаш не сте се најавиле, можете да се најавите со зададените податоци: Внесете го прелистувачот: http://192.168.0.1 (во некои случаи http://192.168.1.1), корисничко име: admin, лозинка: adminTP-Link Archer C1200 Steps 2-4

2 Изберете го табулаторот "Advanced" над центарот

3 Во левото мени изберете „NAT Forwarding“ и потоа „Virtual Servers

4 Кликнете на копчето "Add" горе десно од табелатаTP-Link Archer C1200 Steps 5-8

5 Кликнете на "View Existing Service" и изберете "HTTP". Надворешното пристаниште и Внатрешното пристаниште автоматски се пополнуваат (80)

6 Изберете TCP на паѓачот "Protocol"

7 Во полето "Internal IP", напишете ја IP-адресата на компјутерот на кој работи cFos Personal Net. Добра идеја е да поставите статичка IP адреса за вашиот компјутер

8 Кликнете на „OKTP-Link Archer C1200 Step 9

9 Одјавете се од рутерот користејќи го копчето "Logout" (десна страна)Пренасочувањето на пристаништето сега е конфигурирано за вашиот компјутер!

Овозможете го пренасочувањето на портата за TP-Link Archer C1200Упатства за активирање на Port Forwarding за TP-Link Archer C1200